Atracții

 • Cetatea Rupea

  Zona Rupea

  Situată în partea de nord a județului Brașov, zona Rupea este formată din 9 localități: un oraș Rupea și opt comune: Bunești, Cața, Hoghiz, Homorod, Jibert, Racoș, Ticuș, Ungra.

  detalii

 • Cetatea Făgăraș - zid fortificat

  Ţara Făgăraşului

  Tara Făgăraşului sau Tara Oltului este una dintre cele mai mari si mai bine individualizate depresiuni de contact ale Transilvaniei, mărginită la sud de Munţii Fagaras si Persani si la nord, nord-est de limitele sudice ale platoului Târnavelor; cursul viguros al Oltului o străbate de la est spre vest.

  detalii

 • Biserica Neagră

  Ţara Bârsei

  Țara Bârsei (în germană Burzenland, maghiară Barcaság), denumită și Depresiunea Curburii Carpatice sau Depresiunea Brașovului este o regiune istorică și etnografică din sud-estul Transilvaniei, cu Brașov cea mai importantă localitate.

  detalii

Vizitatorul nr. 121479
www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
© Parteneriatul între Agenţia de Dezvoltare Durabilă a Judeţului Braşov şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului